Апартмани со поглед на езеро од 590€ за м2

Апартмани со поглед на езеро од 590€ за м2

Апартмани со поглед на езеро од 590€ за м2

c12 c1

Обезбедете си сопствен стан во Маврово, централно позициониран и со поглед кон езерото, по извонредна цена од 590€ за м2!
Апартманите имаат антре, кујна, бања, дневна соба и спална соба. Овие типови на апартмани не вклучуваат тераса, но големите прозорци ги исполнуваат просториите со дневна светлина и нудат бескраен поглед кон езерото и планините.
Идните сопственици на овие станови ќе добијат целосно опремен дом со сите неопходни елементи и содржини, освен финалното опремување на домот со мебел.