Типови апартмани

Типови апартмани

Станбениот Комплекс Маврово располага со 105 апартмани поделени во три ламели А, Б и Ц и достапни во неколку големини. Големината на апартманите може да варира од 30 до 50 метри квадратни. Изложеноста на апартманите во зависност од големината и позиционираноста може да биде кон езерото или кон планината, така што секоја страна и секој агол од комплексот нуди поглед во бескрајот на природната убавина. Еднособните станови вклучуваат кујна, дневна соба и бања, а останатите вклучуваат дневна соба, спална, бања и кујна.

 

Кликнете тука за да погледнете како изгледа Апартман Тип А (47,1 m2)

Кликнете тука за да погледнете како изгледа Апартман Тип А1 (25,6 м2)

Кликнете тука за да погледнете како изгледа Апартман Тип А2 (39,20 м2)

Кликнете тука за да погледнете како изгледа Апартман Тип Б (32,5 m2)

Кликнете тука за да погледнете како изгледа Апартман Тип В (43,1 m2)

Кликнете тука за да погледнете како изгледа Апартман Тип Г (32,1 m2)

Кликнете тука за да погледнете како изгледа Апартман Тип Д (45,9 m2)

Кликнете тука за да погледнете како изгледа Апартман Тип Ѓ (50,5 m2)

Кликнете тука за да погледнете како изгледа Апартман Тип Ц1 (44,5 m2)

Кликнете тука за да погледнете како изгледа Апартман Тип Ц3 (58,6 m2)

Кликнете тука за да погледнете како изгледа Апартман Тип Ц17 (29,8 m2)