Уживајте во есенските денови во сопствен стан во Маврово

Уживајте во есенските денови во сопствен стан во Маврово

Уживајте во есенските денови во сопствен стан во Маврово

SAS_2490

Колку убаво звучи помислата да ги поминете овие есенски денови во бескрајна релаксација, опкружени со прекрасни пејзажи, чист воздух и поглед кој остава без здив.

Едно такво совршено место за регенерирање на потребната енергија во нашата земја е најубавиот национален парк Маврово кој плени со природните окружувања, прекрасната шума, планините, Мавровското езеро. Оваа најпозната рекреативна населба е центар на случувањата преку целата година, нудејќи можности за зимски и летни спортови и рекреативни активности.

Сега можете да го имате сето ова кога и да посакате, перфектен планински одмор во сопствен и удобен стан. Како до стан во Маврово? Имате одлична можност по најповолни цени почнувајќи од 500 евра за м2, да купите еден од 105-те апартмани, инвестиција на Пелагонија АД Гостивар.

За повеќе информации контактирајте го тимот за продажба на 078 30 30 59.