Услови за продажба

Услови за продажба

Услови за продажба

Можност за купување стан во Маврово по најповолни цени што зависат од катноста и позицијата на станот.

 

Доколку одлучите оваа неповторлива можност да ја искористите преку станбен кредит, Ви предлагаме тоа да го направите преку следните банки што нудат одлични услови за кредитирање

Преземете ги условите за финансирање тука

Mavrovo – Halk
Mavrovo-Halkbank
Mavrovo-NLB
Mavrovo-OBSG
Mavrovo-Silk-Road